Torggata Bad er treningssenteret med høy trivselsfaktor og faglig kvalitet basert på veiledning av fysioterapeut.

Torggata Bad Treningssenter er det riktige stedet for alle som ønsker et trygt og variert treningstilbud i Oslo sentrum. Treningssenteret er samlokalisert med Hans og Olaf Fysioterapi, hvor våre mange fysio- og manuellterapeuter utøver mye av sin rehabilitering og behandling. Dette opplever mange av våre kunder som en stor trygghet. Vi har dyktige fysioterapeuter som er tilstede i treningssalen mandag til fredag, som vil være behjelpelig om det er noe man lurer på! På kveldstid og i helgene har vi også fysioterapistudenter som er tilgjengelige for hjelp og veiledning.

Våre fysioterapeuter og treningsinstruktører kan hjelpe deg med å utarbeide riktig treningsprogram, og vi er tilgjengelig for råd og veiledning.

Vi holder til i store, lyse lokaler bare fem minutter fra Karl Johan, og har tilgang til badstue. I tillegg til et rikt utvalg av apparater og frie vekter, har vi også egne gruppetreningstimer innen blant annet yoga, pilates og basistrening i sirkel.

Vi har også egne treningstimer for de av våre kunder som følger kostholdsveiledningsprogrammet Roede Aktiv, se timeplan her, samt fokusgrupper som er tilrettelagt for ulike typer muskel- og skjelettplager.

Trening er vår medisin!