Fysiocoach og personlig trening (PT)

En Fysiocoach/personlig trener er en treningsinstruktør som har fullt fokus på deg i den tiden dere jobber sammen.

Alle våre treningsinstruktører har fysioterapibakgrunn. Vår fysiocoach, Vidar, er utdannet fysioterapeut og jobber fulltid på instituttet. Vi har også fysioterapistudenter med bred kunnskap om treningslære og anatomi, som jobber ettermiddag- og kveldstid som personlig trener. Vår fysioterapibakgrunn gir deg et mer helhetlig tilbud, hvor vi som helsepersonell i større grad er skikket til å se og forstå kroppslige sammenhenger og tilrettelegge for en sunn endringsprosess.

Etter en individuell samtale legger vi sammen en plan for å nå dine mål og ønsker. Vi hjelper deg med å skreddersy et treningsprogram, veilede omkring riktig teknikk, generelle treningsprinsipper, og ønsker å hjelpe deg med å etablere gode, og bærekraftige trenings- og livsstilsrutiner. Uansett om du trenger hjelp til å komme i gang med trening, har som mål å gå ned i vekt, komme i bedre form, forberede deg til en konkurranse eller til å forsere en fjelltopp; en av våre treningsinstruktører kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Vi legger vekt på trygg, effektiv og morsom trening som passer deg!

Prisoversikt:

  • Fysiocoach - 650,-/time
  • Klippekort 6 ganger - 3250,-

  • Personlig trener - 550,-/time

  • Klippekort 6 ganger - 2750,-

Avbestilling av avtalte timer må skje senest 24 timer i forveien.

Ring 22 99 31 41 eller send en uforpliktende mail til vidar.torkelsen@hof.nhn.no om du lurer på noe, eller kom gjerne innom for å bestille!