Grete Roede med Sigrid og Sven Erik

I over 35 år har kvinner og menn kunnet gå ned i vekt med Roede- metoden. I løpet av alle disse årene har fokuset vært å gå ned i vekt på en sunn måte, først og fremst ved hjelp av et sunt kosthold, men også med stort fokus på fysisk aktivitet.

Velg kurset som passer for deg, og meld deg på i dag!

Vi tilbyr også drop-in timer etter avtale.

Aktiv inne: er et kurs der aktivitet er flettet inn i selve gjennomføringen. Vi hjelper deg i gang med trening – og ned i vekt. Treningen foregår i 45 minutter i tillegg til kostveiledning og grundig oppfølging. Du får rett og slett en «personlig gruppetrener»!

Standard: er et kurs der det er satt av mer tid til samtalerunde og erfaringsutveksling. Kurset passer for deg som allerede er godt i gang med trening, eller som kjenner at du vil ha på plass kostholdet først.

Mann er et kurs kun for menn! Alle Roede-kurs er for menn, men dette er vårt kurs bare for menn. Roede Mann baserer seg på Roede Standard, vår ”klassiker”. Du lærer hvordan du kan spise mat som du blir mett av, som ikke tar knekken på helsa – samtidig som du går ned i vekt.

Lurer du på hva et Roede-kurs innebærer? Les mer på Grete Roedes offisielle nettsted

Ønsker du å benytte treningssenterets fasiliteter i kursperioden, betaler du kun kr. 250,- pr mnd. Vil du fortsette medlemskapet etter endt kurs, betaler du kun kr. 375,- som tilsvarer 25% av ordinær pris (kr. 500,-).

  • Kursene har 8 ukentlige møter med 1-1,5 times varighet
  • Pris Roede Standard kr 2.490,- og Roede Aktiv kr 2.890,-
  • Du trenger ikke være medlem på Torggata Bad Treningssenter for å delta. Ønsker du å benytte treningssenterets fasiliteter i kursperioden, betaler du kun kr. 250,- pr mnd. Vil du fortsette medlemskapet etter endt kurs, betaler du kun kr. 375,- som tilsvarer 25% av ordinær pris (kr. 500,-).

La deg inspirere og la dette bli starten på et lettere og sunnere liv.

Har du spørsmål angående kursene? Bruk kontaktskjemaet under, ta kontakt med resepsjonen eller ring Sigrid Hjall Thue (fysioterapeut & kursleder) på tlf. 22993171.