Nyheter

Åpningstider julen 2018

Lørdag 22.des 13-17

Søndag 23.des 13-17

Mandag 24.des STENGT

Tirsdag 25.des STENGT

Onsdag 26.des STENGT

Torsdag 27.des 08-18

Fredag 28.des 08-18

Lørdag 29.des 13-17

Søndag 30.des 13-17

Mandag 31.des STENGT

Tirsdag 1.des STENGT

Fra onsdag 2.januar er det vanlige åpningstider

Julefrokost på Torggata Bad Treningssenter

Fredag 14.12 inviterer vi til julefrokost for alle våre medlemmer fra kl 07.30-11.00. Alle er hjertelig velkomne, og ingen påmelding kreves!

Vel møtt til julefrokost og kaffe!

Smerteforedrag på Torggata Bad Treningssenter & Hans og Olaf Fysioterapi

Fysioterapeut Vidar holdt nylig smerteforedrag på Hans og Olaf Fysioterapi og Torggata Bad Treningssenter. Foredraget er rettet mot personer uten helsefaglig bakgrunn, for å gi en grunnleggende innføring i smertefysiologi og hvilke faktorer som kan bidra til utvikling av langvarig smerte, hvordan hjernen og nervesystemet spiller en sentral rolle i regulering av smerter, og ikke minst - hvorfor fysisk aktivitet og trening er viktig i denne sammenheng. Gledelig var det å se at foredraget vakte stor interesse hos deltakerne!

Vi ønsker å bidra til god kunnskap innen dette feltet, og vil i tiden fremover sette opp flere liknende foredrag. Dato annonseres på hjemmesiden vår og Facebooksiden fortløpende!

Henvendelser i denne forbindelse kan rettes til vidar.torkelsen@hof.nhn.no

Vi klarte det!

Lørdag var det duket for 10 for Grete Under Oslo Marathon. Denne spreke gjengen har vært med på vår kondisjonsgruppe, Motus, og trent mot sesongens store mål. En etter en kom de i mål - litt slitne, men veldig fornøyde! For en innsats, og for et strålende arrangement!

Om du vil bli med å løpe sammen med oss på Torggata Bad Treningssenter / Hans og Olaf Fysioterapi, send en mail til vidar.torkelsen@hof.nhn.no !

Sirkeltrening onsdager

Sirkeltreningen ledes av fysioterapistudent, Pernille, som hjelper med å tilpasse øvelser etter behov, og får deg alltid til å ta ut det lille ekstra!

Treningen er morsom og utfordrende! I TBT-medlemsskapet inngår fri tilgang til både Yoga-timen og sirkeltrenings-gruppen på onsdager. Ikke-medlemmer er også velkomne og kan kjøpe klippekort, ta kontakt på resepsjon@hof.nhn.no om du lurer på noe, eller les mer her

OBS! Merk nytt tidspunkt, nå fra kl 17.30-18.30!

Velkommen!

Yoga med Eli

Yoga starter opp tirsdag 21.8 kl 17.30 på Torggata Bad Treningssenter!

Les mer om gruppen her

Vel møtt!

Nytt AktivA-kurs starter i august

Ta kontakt med vidar.torkelsen@hof.nhn.no for påmelding eller spørsmål. Du kan lese mer her eller gå inn via AktivA sin hjemmeside

Ny løpegruppe torsdager 16.30

Vil du bli med å løpe “10 for Grete” (10 km) eller halvmarathon (21 km) under Oslo Maraton 15.9.2018? Da er vår nye løpegruppe, som ledes av fysioterapeut, perfekt for deg som trenger litt hjelp på veien. Gruppen er åpen for alle - uansett form og treningserfaring! Ta kontakt på vidar.torkelsen@hof.nhn.no ved spørsmål eller interesse.

Boklansering på Hans og Olaf Fysioterapi

Elisabeth Heggem Julsvoll, som er fysioterapeut og spesialist i manuellterapi på Hans og Olaf Fysioterapi, er i disse tider aktuell med boken "Temporomandibulær dysfunksjon - teori, undersøkelse og behandling". 17.4 var det storslått markering av bokutgivelsen sammen med andre involverte og kolleger. Vi gratulerer!

Link til boken, finner du her

Fra venstre: Helge Risheim, Mats Klemsdal, Hilde Stendal Robinson, Tore Arne Larheim, Elisabeth Heggem Julsvoll, Carl Hjortsjø, Caroline Hoel, Linda Arvidsson.