Nyheter

Vi klarte det!

Lørdag var det duket for 10 for Grete Under Oslo Marathon. Denne spreke gjengen har vært med på vår kondisjonsgruppe, Motus, og trent mot sesongens store mål. En etter en kom de i mål - litt slitne, men veldig fornøyde! For en innsats, og for et strålende arrangement!

Om du vil bli med å løpe sammen med oss på Torggata Bad Treningssenter / Hans og Olaf Fysioterapi, send en mail til vidar.torkelsen@hof.nhn.no !

Sirkeltrening onsdager

Sirkeltreningen ledes av fysioterapistudent, Pernille, som hjelper med å tilpasse øvelser etter behov, og får deg alltid til å ta ut det lille ekstra!

Treningen er morsom og utfordrende! I TBT-medlemsskapet inngår fri tilgang til både Yoga-timen og sirkeltrenings-gruppen på onsdager. Ikke-medlemmer er også velkomne og kan kjøpe klippekort, ta kontakt på resepsjon@hof.nhn.no om du lurer på noe, eller les mer her

OBS! Merk nytt tidspunkt, nå fra kl 17.30-18.30!

Velkommen!

Yoga med Eli

Yoga starter opp tirsdag 21.8 kl 17.30 på Torggata Bad Treningssenter!

Les mer om gruppen her

Vel møtt!

Nytt AktivA-kurs starter i august

Ta kontakt med vidar.torkelsen@hof.nhn.no for påmelding eller spørsmål. Du kan lese mer her eller gå inn via AktivA sin hjemmeside

Ny løpegruppe torsdager 16.30

Vil du bli med å løpe “10 for Grete” (10 km) eller halvmarathon (21 km) under Oslo Maraton 15.9.2018? Da er vår nye løpegruppe, som ledes av fysioterapeut, perfekt for deg som trenger litt hjelp på veien. Gruppen er åpen for alle - uansett form og treningserfaring! Ta kontakt på vidar.torkelsen@hof.nhn.no ved spørsmål eller interesse.

Boklansering på Hans og Olaf Fysioterapi

Elisabeth Heggem Julsvoll, som er fysioterapeut og spesialist i manuellterapi på Hans og Olaf Fysioterapi, er i disse tider aktuell med boken "Temporomandibulær dysfunksjon - teori, undersøkelse og behandling". 17.4 var det storslått markering av bokutgivelsen sammen med andre involverte og kolleger. Vi gratulerer!

Link til boken, finner du her

Fra venstre: Helge Risheim, Mats Klemsdal, Hilde Stendal Robinson, Tore Arne Larheim, Elisabeth Heggem Julsvoll, Carl Hjortsjø, Caroline Hoel, Linda Arvidsson.