Fysiocoach

Treningsveiledning på Hans og Olaf Fysioterapi

Våre dyktige fysioterapeuter og fysioterapistudenter tilknyttet treningsavdelingen ved Hans og Olaf Fysioterapi tilbyr individuell treningsveiledning på dag- og kveldstid. Ønsker du hjelp til å sette opp eller videreføre et treningsprogram, instrueres i nye øvelser, eller ønsker veiledning i prinsipper for styrke- og kondisjonstrening, ta kontakt med vidar.torkelsen@hof.nhn.no, for videre avtale.

Vår fysiocoach, Vidar, er utdannet fysioterapeut og jobber fulltid på instituttet med behandling, aktiv rehabilitering og treningsveiledning. Med fysioterapibakgrunn vil du få et mer helhetlig tilbud, hvor vi som helsepersonell i større grad er skikket til å se og forstå kroppslige sammenhenger og tilrettelegge for en sunn endringsprosess.

Etter en individuell samtale legger vi sammen en plan for å nå dine mål og ønsker. Vi hjelper deg med å skreddersy et treningsprogram, veilede omkring riktig teknikk, generelle treningsprinsipper, og ønsker å hjelpe deg med å etablere gode, og bærekraftige trenings- og livsstilsrutiner. Uansett om du trenger hjelp til å komme i gang med trening, har som mål å gå ned i vekt, komme i bedre form, forberede deg til en konkurranse eller til å forsere en fjelltopp; en av våre treningsinstruktører kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Utover oppsatte individuelle timer, vil det for medlemmer være fysioterapeut eller fysioterapistudent tilgjengelig i treningsavdelingen for veiledning i øvelser og apparater. Vi ønsker at alle som trener her skal føle seg trygge under egentrening, og samtidig få hjelp til å ta treningen til neste nivå! Vi legger vekt på trygg, effektiv og morsom trening som passer deg!

Prisoversikt:

Fysiocoach: Medlem: 400,-/time. Ikke-medlem. 550,-/time

Personlig trening med fysioterapistudent: Medlem 350,-/time. Ikke-medlem: 450,-/time.

Avbestilling av avtalte timer må skje senest 24 timer i forveien.

Ring 22 99 31 41 eller send en uforpliktende mail til vidar.torkelsen@hof.nhn.no ved interesse, eller kom innom våre lokaler for en prat!